Et sett klær til et barn

Gi et barn et sett med hverdagsklær! I år ønsker vi at de som trenger hverdagsklær til skolebruk skal få det i julegave.

På noen skoler i vårt arbeidsområde er ikke skoleuniform obligatorisk. Da har barna på seg sine egne hverdagsklær. Barna vokser fort, og klær slites både på grunn av bruk og vasking. De fleste fadderbarna våre har en svært begrenset klesgarderobe og disse ønsker seg ett sett med hverdagsklær som de kan bruke når de er på skolen.

Det er vanlig at jentene går i en kurta (tunika) med forskjellige bukser/tights under. Guttene går gjerne i T-skjorte eller skjorte med jeans til.

Vi vil prioritere hverdagsklær til de fadderbarna som trenger det mest. Det kan være barn som har mistet en eller begge foreldrene sine eller familier som sliter ekstra. Det er altså ikke sikkert at det er ditt fadderbarn som vil få dette.

Som takk for gaven vil du få et takkekort.

Når du bestiller, ber vi deg vennligst fullføre betalingen på en av to måter:

  1. Bruk Vipps; velg betal og søk opp Indias Barn eller 114021. Trykk på meny til høyre for betalingsrubrikken, velg julegave med mening og det antallet du ønsker å gi.
  2. Eller overfør beløpet til vår gavekonto 7874 06 23582. Skriv ordrenummer og navn under betalingsinfo.
kr 200,00