Fadderbesøk

Du er velkommen til å besøke ditt fadderbarn. Indias Barn arrangerer prosjektbesøk for faddere hvert år.

Indias Barn arrangerer fadderturer til India en til to ganger i året. På en slik tur vil du få anledning til å treffe fadderbarnet ditt og bli kjent med våre aktiviteter i slumområdene og i landsbyene. Dette er også en fantastisk måte å oppleve Indias rike og spennende kultur på.

Alle besøk arrangeres gjennom Indias Barn, både fordi vi ønsker at besøket skal være vellykket og fordi det er vårt ansvar å ivareta barnets interesser og rettigheter.

Indias Barn har ansvaret for at fadderbesøket blir en positiv og vellykket opplevelse for både faddere og fadderbarn. For å oppnå dette, har vi utarbeidet retningslinjer som gjelder for besøk i India. Disse gjelder alle som besøker våre prosjekter.

Hvis du ønsker å være med på en av våre organiserte fadderturer så meld din interesse her faddertur@indiasbarn.no 

Våre fadderturer er populære, og neste ledige tur er i ukene 47 og 48, 2018. Påmeldingsfrist er 1.august 2018.

INFORMASJON OM FADDERTUR I UKE 47 og 48, 2018:

Avreise fra Gardermoen på lørdag 17. og 24.november. Ankomst Mumbai på søndag morgen. Vi hentes på flyplassen og blir kjørt til Pen, som ligger ca. 3 timer unna. Her innlosjeres vi på hotell og har resten av dagen til egen disposisjon. Mandag, tirsdag og onsdag besøker vi fadderbarn og landsbyprosjekter. Torsdag reiser vi til Pune, hvor vi også besøker fadderbarn og våre prosjekter. Fredag er det avreise til Mumbay, med besøk i slummen og resten av dagen fri.
Lørdag er det hjemreise, med ankomst Gardermoen neste dag.

Dette er hovedpunktene i programmet, men alle detaljer vil først være klart når endelig påmelding er ferdig. Først da vet vi hvilke barn og prosjekter som skal besøkes.

Dersom du ønsker et lengre besøk i India, kan du legge inn egen ferie før faddergruppen har ankommet eller etter fadderprogrammet er gjennomført.

Reisen arrangeres til kostpris og totale kostnader vil ligge på maksimalt kr.12 000. Da er flybillett Oslo-Mumbai t/r inkludert, 8 netter i dobbeltrom på hotell, mat samt transport til/fra flyplass i India og til våre besøk/prosjekter inkludert. Evt. Reisekostnader til/fra Gardermoen kommer i tillegg og dekkes av den enkelte.

Har du spørsmål så send gjerne en mail til faddertur@indiasbarn.no

Følg ellers med i Fadderbladet, der vi informerer om fremtidige datoer og påmeldingsfrister for fadderturer.

Nye retningslinjer for fadderbesøk finner du her: