Bli med til India i 2021

Er du nysgjerrig på India, dette fargerike og fascinerende landet, arbeidet vi gjør der og hvordan ditt fadderbarn har det? Bli med oss på tur i februar 2021.

Vi lover deg opplevelser som du sent, om ikke aldri, vil glemme. Vi deltar på fest i urfolkslandsbyen Varvane, hvor vi regner med å være ferdig med det meste av utviklingsarbeidet. Du vil få se hvordan innbyggernes liv er endret, både når det gjelder bo- og levestandard, men også hvordan deres eget engasjement og litt støtte har gitt dem nye inntekts- og arbeidsmuligheter. Nå kan den yngre generasjon skape seg en fremtid uten fattigdom, med muligheter deres foreldre og besteforeldre aldri har hatt.

Vi ønsker også å vise frem hvordan mange av fadderbarna våre har lykkes med egen virksomhet. Du kan få en ansikts- eller hårbehandling i en av hudpleiesalongene våre fadderbarn har startet eller bare kjøpe med deg gode og billige produkter hjem. Eller kanskje har du lyst å prøve mendhi, indernes nydelige hennatatovering?

Vi vil vise deg flotte og fargerike sarier, og kanskje har du lyst å kjøpe en? Eller få sydd et enklere antrekk, som en kurta eller salwar kameez.

Turen legger opp til avreise fra Norge lørdag 20.februar og felles transport fra flyplassen i Mumbai søndag 21.februar. Deretter blir det 4 flotte dager med overnatting i Pen, Raigad fra 21. til 24.februar 2021. Alle som ønsker vil få mulighet til å treffe sitt fadderbarn. Dersom ditt fadderbarn er fra Mumbai, Pune eller Dabhol, legger vi opp en besøkstur hit for deg. Dette er en fin anledning til å legge inn noen dager på egenhånd i Mumbai, Goa eller andre steder etter besøket i Pen. Vi kommer til å tipse om aktiviteter, hotell, sjåfører og guider i Mumbai som vi selv har gode erfaringer med. Vi ordner også transport fra og til flyplassen i Mumbai dersom du følger vårt felles opplegg.

Mer informasjon og kostnader vil bli oppdatert så fort programmet er klart. Ta gjerne kontakt på faddertur@indiasbarn.no dersom du er interessert, så holder vi deg oppdatert.