Bli med til India i 2021

Er du nysgjerrig på India, dette fargerike og fascinerende landet, arbeidet vi gjør der og hvordan ditt fadderbarn har det? Bli med oss på tur i februar 2021.

Vi lover deg opplevelser som du sent, om ikke aldri, vil glemme. Vi deltar på fest i urfolkslandsbyen Varvane, hvor vi regner med å være ferdig med det meste av utviklingsarbeidet. Nå kan den yngre generasjon skape seg en fremtid uten fattigdom, med muligheter deres foreldre og besteforeldre aldri har hatt.

Du får se hvordan mange av fadderbarna våre har lykkes med egen virksomhet. Du kan bestille en ansikts- eller hårbehandling i en av hudpleiesalongene våre fadderbarn har startet eller bare kjøpe med deg gode og billige produkter hjem. Eller kanskje har du lyst å prøve mendhi, indernes nydelige hennatatovering? Vi vil vise deg flotte og fargerike sarier, og kanskje har du lyst å kjøpe en? Eller få sydd et enklere antrekk, som en kurta eller salwar kameez.

Turen legger opp til avreise fra Norge lørdag 20.februar og felles transport fra flyplassen i Mumbai søndag 21.februar. Deretter blir det 4 flotte dager med overnatting i Pen, Raigad, med retur til Mumbai på ettermiddagen 25.februar, 2021. Alle som ønsker vil få mulighet til å treffe sitt fadderbarn. Dersom dere ønsker, kan dere selvsagt legge inn noen dager på egenhånd i Mumbai, Goa eller andre steder etter besøket i Pen. Her finner du tips til aktiviteter, hotell, butikker, restauranter og guider i Mumbai som vi selv har gode erfaringer med. 

Foreløpig program og kostnad: Oppholdet koster kr.5000 per person inkludert hotell, mat og aktiviteter, samt transport fra og til flyplassen i Mumbai dersom du følger vårt felles opplegg. Vi bor på hotell Saubhagya Inn i Pen samt Hotel Marquis Manthan, avhengig av hvor mange vi blir. Flyreisen kommer i tillegg og håndteres gjennom vårt reisebyrå. 

Søndag 21.01:

Felles transport fra Mumbai flyplass til Pen. Lunsj på hotellet, besøk på markedet og/eller hos fadderbarn som syr klær. Orientering om program og aktiviteter kl.18. Middag på hotellet.

Mandag 22.02:

Avreise fra hotellet kl.10 til urfolkslandsbyen Varvane. Ser utviklingen som er skjedd, møter fadderbarn og innbyggere. Vi spiser lunsj i landsbyen. Tilbake på hotellet i 17-tiden. Middag kl.19.

Tirsdag 23.02 og onsdag 24.02:

Du får anledning til å besøke ditt fadderbarn, enten i barnets hjem eller på vårt kontor. Parallelt arrangeres besøk i skjønnhetssalong, her kan du bestille behandlinger i forkant. Det blir mulighet for å velge aktiviteter som å se flere av landsbyene vi arbeider i, se hvordan fadderbarna bor og hvordan mat tilberedes på åpen ild. Eller ta en tur på markedet eller besøke et tempel. Lunsj spises på kontoret disse dagene. 

Tirsdag håper vi å kunne arrangere en tradisjonsrik indisk middag utendørs, onsdag spiser vi på hotellet.

Torsdag 25.02:

Vi besøker et av plastmottakene som vi har startet og som resirkulerer flere tonn plast i måneden. Lunsj på kontoret før avreise til Mumbai i 16-tiden, ankomst flyplassen ca kl.19. 

Bindende påmelding med betaling for opphold innen 31.juni 2020. Ta gjerne kontakt på faddertur@indiasbarn.no dersom du er interessert, så holder vi deg oppdatert.