Kontakt med fadderbarnet

Kontakt med fadderbarnet utover det månedlige fadderbidraget er frivillig. Du kan sende e-post eller brev til fadderbarnet ditt, eller delta på våre fadderturer.

Kontakten mellom faddere og fadderbarn skal alltid gå gjennom Indias Barn, og kun mens fadderbarnet er i fadderprogrammet. 

E-post, brev og pengegave

Fadderbarna setter pris på å motta en hilsen fra sin fadder! E-post og brev kan sendes i forbindelse med fadderbarnets bursdag/Diwali-festivalen eller jul. Den letteste måten å kontakte barnet på er å sende en e-post. Den skrives på engelsk, merkes med barnets navn og barne-ID og sendes til post@indiasbarn.no

Vi vil videresende din hilsen til vår partnerorganisasjon Children's Future India (CFI). 

Du kan sende brev til fadderbarnet, men ikke send pakker da dette ofte forsvinner på veien. Brevet skrives på engelsk, merkes med barnets navn og barne-ID. Du kan legge ved små ting i brevet som fotos, tegninger, hårstrikker, klistremerker, men ikke legg ved noe av verdi, som lett fører til at brevet forsvinner.

Brev legges i en konvolutt og sendes med A-post til CFI på den følgende adressen: 

Children's Future India Office

Pen-Khopoli Road,
Pen,
District Raigad,
Maharashtra.
INDIA

OBS! Barnets navn og barne-ID skal skrives på selve brevet og ikke på konvolutten. CFIs hovedkontor åpner og registrerer posten, og videresender den til barnet. Vær oppmerksom på at det kan ta tid før posten kommer frem.

  • E-post og brev må skrives på engelsk. Sosialarbeideren vil oversette dem til barnets morsmål
  • Fortell om deg selv og familien din. Våre årstider er ofte av interesse
  • Send gjerne bilder av din familie og din hverdag. Norske omgivelser og natur er spennende
  • Husk at fadderbarnet er fra en kultur der levestandard, verdier og tradisjoner er annerledes enn her hjemme
  • Kontroversielle temaer som politikk og religion bør unngås
  • Husk at norsk og indisk lovgivning forbyr å sende penger i posten

Pengegave

Du kan gi en pengegave inntil 500 kr per år til fadderbarnet ditt. Hvis man ønsker å gi en bursdagsgave til fadderbarnet, og vil at dette skal rekke frem til selve dagen, lønner det seg å gi gaven i god tid. Vi ønsker å spare kostnader som påløper ved hver overføring. Derfor overføres pengegavene sammen med øvrig budsjett, cirka 2-3 ganger i året. Takkebrevene til fadderne vil fra nå av være inkludert i halvårsrapportene. Gavekonto: 7874 06 23582.