Vervekonkurranse

Det viktigste du kan gjøre for å støtte vårt arbeid er å få med andre som har lyst til å hjelpe et fattig, indisk barn. Jo flere vi er, jo mer kan vi gjøre for barna!

Skaff nye faddere - verv 15 og vinn en reise til India!

Når du verver nye faddere vinner du små og store premier. Du vil få vervepremie ved 1.-5.-10.-15. og hver femte verving videre. Ellers vil du få en bekreftelse på vervingen. 

Når du har funnet faddere til minst 15 barn til sammen får du en reise til India (verdi 10 000 kr) for å besøke fadderbarnet ditt og våre prosjekter. Vervingene må skje innenfor en periode på maksimalt 36 måneder, og er gyldige når fadderne har betalt minst 3 månedlige bidrag. Vervingen er personlig og kan ikke overføres til andre. Blir du fadder til et nytt fadderbarn i tillegg til det du har fra før, gjelder dette også som en verving.

Gi enda flere barn muligheten til å gå på skole og få en bedre fremtid! Registrer nye faddere her.

Brosjyre

Denne brosjyren kan du selv skrive ut og legge ut i ditt nærmiljø (f.eks. kantinen hvor du arbeider, caféer, legekontor, etc.). Når du printer ut velger du tosidig. Ta kontakt med oss hvis du ønsker tips til verving eller annet vervemateriell.